אמברוסיה עוגות
המתכון אמברוסיה עוגות יכול לספק האמריקאי שלך השתוקקות בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-36 ומחירו 46 סנט למנה מנות. אם יש לכם שימורי אננס, סודה לשתיה, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה די גרוע. נסו אמברוסיה עוגות, אמברוזיה, ו אמברוזיה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת את החמאה, קיצור וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בתמצית.
בקערה אחרת מקציפים את השמנת החמוצה, צוף המשמש והמשמרים.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם תערובת שמנת חמוצה. מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פקאן. מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מלאו כוסות מאפינס מרופדות בנייר שלושה רבעים מלאים.
אופים בחום של 350 למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לקבלת ציפוי, בקערה גדולה, שמנת את החמאה, גבינת שמנת ותמציות עד אור רכה. מקציפים בשימורים. מקציפים בהדרגה סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת אחידה.
עוגות פרוסט; מפזרים קוקוס.