אמיש Yumazuti
אם יש לך גבינת צ'דר, אטריות ביצים, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: אמיש Yumazuti, מטבל אמיש, ו סלט אמיש חזיר & אפונה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים אטריות בסיר של מים רותחים מומלחים קלות. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מבשלים בשר טחון, בצל, סלרי ושום במחבת מעל חום בינוני עד הבשר משחימים באופן שווה.
חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מניחים חצי מהאטריות המבושלות בתחתית המנה. מכסים אותם בחצי מתערובת הבשר, ואז חצי מהעגבניות. כפית חצי מהקרם של מרק עוף מעל העגבניות, ואז מפזרים חצי מהגבינה הגרוסה. חזור על שכבות, מסתיים עם גבינה על גבי.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד גבינה הוא השחמה תוסס.
בואו לעמוד במשך 10 דקות להגדיר לפני ההגשה.