קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אמיש Yumazuti

אמיש Yumazuti
אם יש לך גבינת צ'דר, אטריות ביצים, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: אמיש Yumazuti, מטבל אמיש, ו סלט אמיש חזיר & אפונה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים אטריות בסיר של מים רותחים מומלחים קלות. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לנקז ולהניח בצד.
4
מבשלים בשר טחון, בצל, סלרי ושום במחבת מעל חום בינוני עד הבשר משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים שומן עודף.
6
חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מניחים חצי מהאטריות המבושלות בתחתית המנה. מכסים אותם בחצי מתערובת הבשר, ואז חצי מהעגבניות. כפית חצי מהקרם של מרק עוף מעל העגבניות, ואז מפזרים חצי מהגבינה הגרוסה. חזור על שכבות, מסתיים עם גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד גבינה הוא השחמה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד במשך 10 דקות להגדיר לפני ההגשה.