קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אמיש Yumazuti

אמיש Yumazuti
אם יש לך גבינת צ'דר, אטריות ביצים, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: אמיש Yumazuti, מטבל אמיש, ו סלט אמיש חזיר & אפונה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים אטריות בסיר של מים רותחים מומלחים קלות. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לנקז ולהניח בצד.
4
מבשלים בשר טחון, בצל, סלרי ושום במחבת מעל חום בינוני עד הבשר משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים שומן עודף.
6
חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מניחים חצי מהאטריות המבושלות בתחתית המנה. מכסים אותם בחצי מתערובת הבשר, ואז חצי מהעגבניות. כפית חצי מהקרם של מרק עוף מעל העגבניות, ואז מפזרים חצי מהגבינה הגרוסה. חזור על שכבות, מסתיים עם גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד גבינה הוא השחמה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בואו לעמוד במשך 10 דקות להגדיר לפני ההגשה.