קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

אמיש סטייק של איש עני

אמיש סטייק של איש עני
סטייק אמיש של אדם עני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. 789 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בשר טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו סטייק מסכן., סטייק וירקות של עניים, ו Poor Man ' S Stak (Bistecche dei Poveri) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקר טחון, חלב, פירורי קרקר מלוחים, בצל, מלח ופלפל שחור בקערה. צורה תערובת לתוך כיכר צר ומניחים על תבנית אפייה; מכסים ומקררים 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים כיכר לפרוסות בעובי 1 אינץ 'וצורבים את ה 'סטייקים' במחבת החמה עד להשחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד. האיברים הפנימיים עדיין יהיו ורודים. מסדרים פרוסות במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מורחים מרק פטריות על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
אופים סטייקים בתנור שחומם מראש עד מרק פטריות מבעבע ובשר כבר לא ורוד בפנים, על 1 שעה. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז פרוסת בשר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®