קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

אמיש סטייק של איש עני

אמיש סטייק של איש עני
סטייק אמיש של אדם עני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. 789 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בשר טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו סטייק מסכן., סטייק וירקות של עניים, ו Poor Man ' S Stak (Bistecche dei Poveri) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקר טחון, חלב, פירורי קרקר מלוחים, בצל, מלח ופלפל שחור בקערה. צורה תערובת לתוך כיכר צר ומניחים על תבנית אפייה; מכסים ומקררים 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים כיכר לפרוסות בעובי 1 אינץ 'וצורבים את ה 'סטייקים' במחבת החמה עד להשחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד. האיברים הפנימיים עדיין יהיו ורודים. מסדרים פרוסות במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מורחים מרק פטריות על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
אופים סטייקים בתנור שחומם מראש עד מרק פטריות מבעבע ובשר כבר לא ורוד בפנים, על 1 שעה. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז פרוסת בשר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה