אמנון אפוי בשום ושמן זית
אמנון אפוי בשום ושמן זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. אם יש לך פלפל קאיין, שום, פילה tilapia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו אמנון אפוי בשום ושמן זית, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו אמנון אפוי עם שום וסיד (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את פילה דגים עם שום כתוש, ואז למקם אותם בצלחת רדודה, לא תגובתי. כפית את שמן הזית על הדגים עד שהם מצופים.
מניחים את הבצל על גבי הדג. מכסים את הדגים ומקררים בין לילה כדי לאפשר לדגים להשרות את המרינדה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אם אפיית הדגים, להעביר אותו לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' יחד עם שמן זית, שום, ובצל.
מפזרים את הדגים עם קאיין או פלפל לבן. אם אתה צולה את הדגים, לעטוף את הדגים ושמן, שום, בצל, ופלפל בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות F) במשך 30 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.