קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

אמנון אפוי עם עגבניות ותפוחי אדמה

אמנון אפוי עם עגבניות ותפוחי אדמה
אמנון אפוי עם עגבניות ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 369 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עגבניות שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אמנון אפוי עם עגבניות, אמנון אפוי עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו אמנון אפוי עם שעועית ירוקה Garlicky ועגבניות קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן זית, 1 כפית טימין, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה. מעיל תבנית אפייה מעוטרת בתרסיס בישול; מוסיפים את תפוחי האדמה ומתפשטים בשכבה זוגית. צלוי עד שחום ופריך, זורק באמצע, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
בינתיים, לזרוק את העגבניות, זיתים, צלפים ושום עם 1 כפית שמן זית, 2 כפות חומץ 1 כפית טימין בקערה. מעיל אחר תבנית אפייה עם ספריי בישול; להוסיף את תערובת העגבניות להפיץ בשכבה אפילו. צלי עד שהתרכך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
צלפיםצלפים
שוםשום
זיתיםזיתים
מורחיםמורחים
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מערבבים את הנותרים 2 כפיות שמן זית 1 כפית טימין, 2 כפות חומץ, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה; מברשת על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
פלפלפלפל
טימיןטימין
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את הדג על גבי תערובת העגבניות הקלויה וחוזרים לתנור עד שזה עתה בושל, כ -10 דקות. מחלקים בין צלחות ומגישים עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו