אמנון אפוי עם שמנת חמוצה פרמזן
אמנון אפוי עם שמנת חמוצה פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 986 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פלפל, פילה אמנון, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו אמנון אפוי עם שמנת חמוצה פרמזן, אמנון אפוי עם עגבניות מיובשות בקרום פרמזן, ו אמנון אפוי עם קרום פסטו ואגוזי אגוז ארוגולה & פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ב 350 מעלות.תרסיס 13x9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מניחים פילה דגים בשכבה אחת.מערבבים יחד שמנת חמוצה, פרמזן, פפריקה, מלח ופלפל.
מפזרים פירורי לחם.ספריי עם ספריי בישול בטעם חמאה.
אופים במשך 30 דקות או עד פתיתי דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו