אמנון אפוי קל נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 633 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, כרובית, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. נסו אמנון אפוי קל, אמנון פרמזן אפוי קל, ו קל בתנור פרמזן אפוי אמנון מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות F). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את פילה אמנון בתחתית צלחת אפייה נקודה עם חמאה. מתבלים בתיבול מפרץ ישן ומלח שום. מעל כל אחד עם פרוסה או שתיים של לימון. מסדרים את הירקות המעורבבים הקפואים סביב הדגים, ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
תיבול המפרץ הישן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה אמנון
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מכסים את המנה ואופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד ירקות רכים פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.