אמנון בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו אמנון בגריל. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 659 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, ג'ינג'ר, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 92%, המנה הזו מרהיבה. אמנון בגריל, ירקות בגריל עסיסיים, ו עוף בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הדג בכלי לא מתכתי גדול.
מקציפים יחד את 6 כפות השמן, גרידת התפוז, מיץ התפוזים, הג ' ינג ' ר, הרוטב החם, המלח והפלפל, לפי הטעם; יוצקים על הדג. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 עד 60 דקות.
מברישים את הדג בשמן נוסף. גריל עד דגים רק פתיתי כאשר נבדק עם מזלג, על 5 דקות לכל צד עבור כל סנטימטר של עובי.
מגישים לצד אורז קוקוס מנגו.
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי בשמן.
מוסיפים את חלב הקוקוס, המים והמלח; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את המנגו. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כ -20 דקות או עד שהנוזל נספג.
מוציאים את האורז מהחום ומזלג במזלג.
מניחים מגבת כלים נקייה ויבשה מעל התבנית, מכסים במכסה ומניחים לאדים למשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
אמנון עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.