אמנון בגריל כתום-זנגביל
אמנון בגריל כתום-זנגביל דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1709 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כוסברה, ג'ינג'רוט, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה טוב. נסו אמנון בגריל כתום-זנגביל, ג'ינג'ר כתום אמנון, ו הג'ינג'ר הכתום של קלי אמנון סויה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לשלב 2 כפות שמן זית, עם קליפת תפוזים, מיץ תפוזים, שורש ג ' ינג ' ר כוסברה 1/4. מתבלים במלח ופלפל. לרסס 4 חתיכות גדולות של רדיד אלומיניום עם ספריי בישול ומניחים על דגים במרכז כל אחד.מחלקים תערובת תפוזים ב 4ths ו כף לתוך הגוף של כל דג.
הוסף 2 פרוסות של התפוז בתוך הדג. לעטוף בחוזקה ומניחים על גריל שחומם מראש. גריל מעל חום בינוני במשך כ 30 דקות או עד הדג נעשה. בינתיים לשלב יוגורט, מיונז, מיץ ליים, נותר שמן זית וכוסברה נותרת בקערה.כאשר דגים נעשים להסיר מן הגריל ולפתוח. תיזהר מהאדים החמים.
מניחים על צלחת ויוצקים 1/4 מהרוטב על כל דג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.