אמנון ברוטב עגבניות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אמנון עם רוטב עגבניות פיקנטי. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian משמש 45 . אם יש לך אמנון, לבבות ארטישוק במים, גבינת פטה שומן מופחתת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 41 דקות. נסו Tandoori tilapia עם מחית תפוחי אדמה מתובל וסלט עגבניות, אמנון של Jamin עם רוטב כהה חריף, ו אמנון ברוטב עגבניות-זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Spray 13x9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
קרמבל ארטישוקים בתחתית צלחת, ויוצרים שכבה אפילו.
מניחים פילה על גבי ארטישוק, חופפים לפי הצורך.
יוצקים רוטב על דגים (רוטב לא יכול לכסות לחלוטין דגים). צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים 30 עד 35 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מפזרים פטה רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס