קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

אמנון חנוק

אמנון חנוק
אמנון חנוק דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך לימונים, פילה אמנון, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן . עם כפית אמנון חנוק, פילה אמנון חנוק - 5 נקודות, ו Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את פילה הדגים לתוך צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ'. חותכים את הלימונים לשניים, וסוחטים את המיץ החוצה על פילה, הופכים אותם מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
לימוןלימון
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מפזרים סטייק תיבול לטעום על שני הצדדים של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
4
להניח פרוסות גבינה שוויצרית על פילה כך שהם מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
5
מניחים פרוסות עגבניות על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
גבינהגבינה
6
מפזרים אורגנו מיובש מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
7
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.