אמנון ים תיכוני
אמנון ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 212 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלפים, אמנון, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. אמנון ים תיכוני, אמנון ים תיכוני, ו אמנון אפוי בסגנון ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה קטנה, מערבבים יחד את העגבניות המיובשות, הזיתים והצלפים. תניח בצד.
מניחים את פילה אמנון זה לצד זה בתבנית אפייה.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד פתיתי דגים עם מזלג. בדוק לאחר 10 דקות, כדי לא לבשל יתר על המידה, או הדג עשוי להיות יבש. כאשר דגים נעשים, העליון עם תערובת עגבניות, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.