אמנון לימון-צ'ילי
אמנון צ'ילי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אמנון עם רוטב לימון וצ'ילי, צ'ילי שפשף אמנון עם אספרגוס ולימון, ו טבסקו צ'ילי אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. תרסיס התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
חותכים דגים לרוחב לחתיכות 2 אינץ ' רחב; להפריש.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר (או דק למחוץ דגנים במעבד מזון).
בקערה רדודה, מערבבים דגנים, קליפת לימון, 1 כפית אבקת צ ' ילי, 1/4 כפית מלח ופלפל. בקערה רדודה נוספת, הניחו חלב. לטבול חתיכות דגים לחלב, ואז מעיל עם תערובת דגנים; מקום במחבת.
טפטוף שמן באופן שווה על פני דגים.
אופים חשפו 10 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט כוסברה עד מעורבב. מערבבים בכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.