קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אמנון ממולא מצופה תפוחי אדמה

אמנון ממולא מצופה תפוחי אדמה
תפוחי אדמה מצופה אמנון ממולא הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 106 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חלב, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכונים דומים: תפוח אדמה מצופה סלמון ממולא ברוטב יין לבן לימון, Tilapia מצופה קוסקוס, ו תבלין פרמזן מצופה אמנון.

הוראות

1
לשטוף אמנון במים קרים יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
מיםמים
2
מניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים מיץ קוקוס כדי לכסות.מכסים את הקערה ומקררים 2-4 שעות.מלית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קוקוסמיץ קוקוס
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חום
5
מחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים חמאה וEVOO.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
7
לטגן סלרי, בצל, גזר עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
8
להוסיף שום ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
הוסף יין ולהפחית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
10
מוסיפים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
11
מוסיפים שרימפס ותרד.המשך לבשל עד שרימפס הוא ורוד תרד חם.מערבבים בזיליקום, כוסברה, פלפל לימון, מלח, פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
תרדתרד
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
באזיל!באזיל!
מלחמלח
12
הסר מהחום, לשים בקערה ולאפשר להתקרר.כאשר מגניב, להתמזג ביצה ופירורי לחם.תפוחי אדמה.לשטוף, לקלף, לחתוך לשניים, להרתיח עד מזלג מכרז.מחית ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים חלב, חמאה, מלח ופלפל לתפוחי אדמה ושוט עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
חלבחלב
14
הוסף יותר חלב אם נדרש כדי להיות מסוגל להפיץ תפוחי אדמה.שילוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
חלבחלב
15
מורחים 1/2 של המילוי על פילה אחד לכסות עם פילה אחר.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מורחיםמורחים
16
מניחים על תבנית אפייה משומנת היטב.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
מורחים את החלק העליון עם חלק מתערובת תפוחי האדמה.הפוך ומכסה את הצדדים העליון (כמו ציפוי עוגה). לעשות את אותו הדבר עם פילה אחרים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
18
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
19
אופים במשך 20 - 25 דקות עד תפוחי אדמה הוא מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים2קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה אבקהכוסברה אבקה1ביצה (מוכה קלות)ביצה (מוכה קלות)1גבינת פרמזן מגוררתיוקוןיוקון1אוראו ממולאים כפוליםשום, קצוץשום, קצוץ340פלפל האבנרומיץ קוקוס (השתמשתי מיץ) או 12 אונקיות חלב (השתמשתי מיץ)מיץ קוקוס (השתמשתי מיץ) או 12 אונקיות חלב (השתמשתי מיץ)1גבינת פרמזן מגוררתמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל לימוןפלפל לימון6קרום: פירורי קרקר גרהם3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות4קצת קישואים קצוציםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירה תפוחי אדמה אדומיםפירה תפוחי אדמה אדומים4קצת קישואים קצוצים4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס קצוץ (יכול להיות טרי, קפוא, מבושל)שרימפס קצוץ (יכול להיות טרי, קפוא, מבושל)283פלפל האבנרוקרטון תרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקזקרטון תרד קצוץ קפוא, מופשר ומנוקז454פלפל האבנרופילה אמנון (4 6 פילה עוז)פילה אמנון (4 6 פילה עוז)1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםיין לבן (השתמשתי בשרדונה)יין לבן (השתמשתי בשרדונה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.