אמנון מצופה דיז'ון הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 983 קלוריות, 145 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מיץ לימון, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אמנון מצופה שקדים Dijon, מחבת צרוב שקדים Dijon אמנון, ו אמנון מצופה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, 1 כף גבינת פרמזן, מיץ לימון, חרדל חזרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים פילה על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על פני fillets.In קערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, חמאה וגבינת פרמזן נותרת; מפזרים על פילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים ב 425 מעלות במשך 13-18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.