קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

אמנון מצופה מלח עם עשב לימון

אמנון מצופה מלח עם עשב לימון
אמנון מצופה מלח עם עשב לימון יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 91 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. אם יש לך אמנון, slurry עשה, גבעולי lemongrass, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Lemongrass שלוק אמנון עם תינוק בוק צ'וי, כיסי אמנון עם כוסברה-Lemongrass Mojo, ו זנגביל Sip, עשב לימון וכוסברה מצופה.

הוראות

1
במכתש, לחבוט קלות lemongrass. מסדרים את הדגים על משטח עבודה להתייבש. דחוף את החללים עם עשב לימון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מברשת 3 כפות של תרחיף קורנפלור על צד אחד של הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מורחים 1/4 כוס מלח על תרחיף כדי ליצור קרום דק.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הקרום יבש, על 20 דקות. בזהירות להפוך את הדגים מעל ולחזור עם 3 כפות הנותרים של slurry ו 1/4 כוס מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
תן לעמוד עוד 20 דקות, עד יבש לחלוטין.
6
תדליק גריל. בזהירות למקם את אמנון על הגריל ומבשלים על חום נמוך בינוני, מפנה פעם אחת, עד הדג הוא רק מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר את אמנון למשטח עבודה. באמצעות האצבעות או 2 מזלגות, לקלף את העור אמנון.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
8
מעבירים את הדג לצלחות ומגישים עם רוטב טבילת הדר חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.