אמנון מתובל ברוטב מנגו ליים דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון מתובל עם רוטב מנגו ליים דבש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. אם יש לך כוסברה, מיץ ליים, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דג אמנון מתובל ברוטב מנגו שעועית שחורה, סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, ו פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מניחים את כל מרכיבי הרוטב. כיסוי; תהליך עד חלקה. שים בצד עד שישב בכלא.
בצלחת רדודה, להכות ביצה וחלב עם מזלג. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים תערובת ביסקוויק, מלח ופלפל. מטבל פילה בתערובת ביצה, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
במחבת 12 אינץ', שמן חום ומשחה צ ' ילי על חום בינוני; מערבבים לשלב. לבשל פילה בשמן 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד פתיתי זהב חום ודגים בקלות עם מזלג.
כדי לשרת, מניחים דגים על מגש הגשה או צלחות בודדות.
טפטוף שווה עם רוטב; מפזרים כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.