אמנון עם אסקרול ושמן לימון-פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמנון עם Escarole ושמן לימון-פלפל. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פילה אמנון, שום, תפוחי אדמה בגוון אדום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אמנון פלפל לימון (או שפמנון), אמנון פלפל לימון צרוב, ו לימון פלפל שום אמנון עם תרד שמנת פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת עמוקה גדולה עם מכסה מעל חום בינוני.
מניחים את תפוחי האדמה במחבת לחתוך בצד למטה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שתפוחי האדמה מעט זהובים ופריכים, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את האסקרול, מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים כ-1/3 כוס מים. כסה ואדים עד שהאסקרול יתייבש, בערך 5 דקות.
מתבלים את הדגים במלח ופלפל; מניחים על גבי הירקות במחבת ומפזרים עלי אורגנו. מכסים ואדים עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
בינתיים, לטאטא את מיץ לימון בקערה עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית; העונה עם 1 כפית מלח והרבה פלפל.
בזהירות להרים את הדגים מהירוקים ולהעביר צלחות מעובדות או קערות. להפיץ את הירוקים, תפוחי אדמה ומיצים פאן סביב הדגים.
טפטוף עם שמן לימון ופלפל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.