קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות4
מגזין

אמנון עם שעועית שחורה ותירס לשניים

אמנון עם שעועית שחורה ותירס לשניים
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון עם שעועית שחורה ותירס, אמנון מצופה קמח תירס עם שעועית שחורה וסלסה, ו אמנון עם שעועית שחורה ותבלינים תירס.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים כדי להפוך תערובת שעועית תירס שחור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
תרסיס מחבת בינונית לא דביקה עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים פילה עם מלח, מקום במחבת ומבשלים 3 דקות. הפוך פילה מעל; לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים פילה על צלחות העליון כל אחד עם כ 3/4 כוס שעועית שחורה-תירס תערובת.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס