אם יש לכם פילה אמנון, בצל ירוק, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון צלוי Zesty, אמנון חריף עם פטריות וקישואים, ו פטריות Tilapian ו-baby portobello ברוטב שמנת.
הוראות
1
מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות. להשרות 20 דקות, או עד rehydrated, וקוצצים.
יוצקים חצי ממיץ הלימון על האמנון, וממשיכים לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
אמנון
6
הפוך את הטילפיה והתבלע במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אמנון
7
מפזרים עם גרידת לימון הנותרים, ומכסים עם מיץ לימון שנותר. מערבבים חמאה שנותרה, בצל ירוק, ופטריות פורצ ' יני למחבת. המשך לבשל 5 דקות, או עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.