קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

אמנון פלפל לימון צרוב

אמנון פלפל לימון צרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב פלפל לימון Tilapian. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שאלוט, שמן זית, חומץ שמפניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו אמנון צרוב במחבת עם כרוב ויניגרט לימון, מחבת צרובה אמנון עם רוטב צלילת לימון, ו אמנון עם אסקרול ושמן לימון-פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, מניחים את החומץ, חרדל, שאלוט, טימין וחלמון ביצה מפוסטר. כיסוי; תהליך עד חלקה. עם המכונה פועלת, להוסיף את 1 כוס שמן זרעי דלעת ולאחר מכן 1 כוס שמן זית, 1 כף בכל פעם. אם התערובת נעשית עבה מדי, מוסיפים את 1 כף מי קרח. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים זרעי דלעת. להכניס למקרר בזמן הכנת אמנון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי דלעתשמן זרעי דלעת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זרעי דלעתזרעי דלעת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
אמנוןאמנון
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים את הקמח, 2 ביצים ופירורי הלחם ב 3 מנות רדודות נפרדות. טובלים כל פילה בקמח ואז ביצים ולבסוף, לדלות משני הצדדים בפירורי לחם, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
חום 2 מחבת על חום גבוה. מחלקים 3 כפות שמן זית שווה בין המחבתות. כאשר חם, להוסיף את הדגים; להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד להשחמה יפה, על 5 דקות. הפעל דגים ומבשלים בצד השני עד הדג נעשה לאורך כל (מבחן עם מזלג), על 4 דקות, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מעבירים את הדג ל-6 צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מקשטים עם פלחי הלימון. לזרוק את החסה עם חלק של ההלבשה; לחלק בין צלחות של דגים. כפית חלק מהרוטב הנוסף על הדגים; מפזרים זרעי רימון על כל, וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
טריז לימוןטריז לימון
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו