קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

אמנון פלפל לימון צרוב

אמנון פלפל לימון צרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרוב פלפל לימון Tilapian. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שאלוט, שמן זית, חומץ שמפניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו אמנון צרוב במחבת עם כרוב ויניגרט לימון, מחבת צרובה אמנון עם רוטב צלילת לימון, ו אמנון עם אסקרול ושמן לימון-פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, מניחים את החומץ, חרדל, שאלוט, טימין וחלמון ביצה מפוסטר. כיסוי; תהליך עד חלקה. עם המכונה פועלת, להוסיף את 1 כוס שמן זרעי דלעת ולאחר מכן 1 כוס שמן זית, 1 כף בכל פעם. אם התערובת נעשית עבה מדי, מוסיפים את 1 כף מי קרח. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים זרעי דלעת. להכניס למקרר בזמן הכנת אמנון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי דלעתשמן זרעי דלעת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אמנוןאמנון
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את הקמח, 2 ביצים ופירורי הלחם ב 3 מנות רדודות נפרדות. טובלים כל פילה בקמח ואז ביצים ולבסוף, לדלות משני הצדדים בפירורי לחם, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
חום 2 מחבת על חום גבוה. מחלקים 3 כפות שמן זית שווה בין המחבתות. כאשר חם, להוסיף את הדגים; להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד להשחמה יפה, על 5 דקות. הפעל דגים ומבשלים בצד השני עד הדג נעשה לאורך כל (מבחן עם מזלג), על 4 דקות, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מעבירים את הדג ל-6 צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מקשטים עם פלחי הלימון. לזרוק את החסה עם חלק של ההלבשה; לחלק בין צלחות של דגים. כפית חלק מהרוטב הנוסף על הדגים; מפזרים זרעי רימון על כל, וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
טריז לימוןטריז לימון
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו