אמנון צלוי בסגנון איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון איטלקי צלוי אמנון. מנה אחת מכילה 2059 קלוריות, 202 גרם חלבון ו 137 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול המפרץ הישן, מיץ לימון, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה של Recipezaar כולל 4 מאווררים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה נהדר. נסו גבינת פרמזן צלויה, צלוי Tilapia Gyros, ו דג אמנון צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור שלך. תרסיס מחבת או רדיד אלומיניום עם בישול מקל לא spray.In קערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת הפרמזן, חמאה, מיונז ומיץ לימון. מתבלים עם בזיליקום יבש, פלפל, אבקת בצל ומלח סלרי.
מערבבים היטב ומניחים בצד.סדר פילה בשכבה אחת על המחבת מוכנה. לצלות כמה סנטימטרים מהחום במשך 2 עד 3 דקות. תהפוך את הפילה, ותטגן עוד כמה דקות.
הסר את הפילה מהתנור ולכסות אותם בתערובת גבינת פרמזן בצד העליון, ולאחר מכן
מפזרים צלייה מפרץ הישן במשך 2 דקות יותר או עד ציפוי הוא השחמה פתיתי דגים בקלות עם מזלג. תיזהר לא לבשל יותר מדי את הדג.טיפ ליין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.