אמנון צלוי עם רוטב קוקוס-קארי תאילנדי
אם יש לכם שיני שום, אורז בסמטי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טילפיה צלויה ברוטב קארי קוקוס תאילנדי, אמנון צלוי עם רוטב קוקוס-קארי תאילנדי, ו אמנון צלוי עם רוטב קוקוס-קארי תאילנדי.
הוראות
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף זנגביל ושום; לבשל 1 דקה.
מוסיפים פלפלים ובצל; מבשלים 1 דקה.מערבבים אבקת קארי, להדביק קארי, כמון; לבשל 1 דקה.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר, 1/4 מלח כפית, וחלב קוקוס; מביאים לרתיחה (אבל לא מרתיחים).
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.
דגים מברשת עם הנותרים 1/2 כפית שמן 1/4 כפית מלח ומניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (אני רק משתמש בנייר קלף).מטגנים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים דגים עם רוטב, אורז, וליים טריזים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.