אם יש לכם שיני שום, אורז בסמטי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טילפיה צלויה ברוטב קארי קוקוס תאילנדי, אמנון צלוי עם רוטב קוקוס-קארי תאילנדי, ו אמנון צלוי עם רוטב קוקוס-קארי תאילנדי.
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
7
דגים מברשת עם הנותרים 1/2 כפית שמן 1/4 כפית מלח ומניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (אני רק משתמש בנייר קלף).מטגנים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.