אמנון צרוב במחבת עם מוג'ו
אמנון צרוב במחבת עם מוג'ו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך מיץ ליים, מים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כיסי אמנון עם כוסברה-Lemongrass Mojo, תפוחי אדמה צרובים במחבת Mojo, ו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שום; לטגן 2 דקות. מערבבים במים, מיץ ליים, 1/2 כפית כמון, ו 1/4 כפית מלח; ומבשלים 1 דקה.
שלב 1 כפית כמון, 1/2 כפית מלח, קמח ופלפל אדום בצלחת רדודה. פילה מעייל קל עם ספריי בישול; לדלות בתערובת קמח.
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה אטומה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף פילה; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר מהחום. תערובת כפית סיד באופן שווה על פילה; להעביר מחבת לתנור ואופים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.