אמנון קארי עם סלסה מנגו
אמנון קארי עם סלסה מנגו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. אם יש לכם עלי כוסברה, בצל, סראנו צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית נסו אמנון קארי עם סלסה מנגו, אמנון עם סלסה מנגו, ו דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סלסה מנגו, לשלב את המנגו, בצל אדום, סראנו צ ' ילה, כוסברה, מיץ לימון ומלח בקערת זכוכית. תניח בצד.
עבור לשפשף אמנון, לערבב יחד 1 כף שמן זית, אבקת קארי ופלפל שום בקערה קטנה. לשפשף את התערובת על שני הצדדים של פילה דגים.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל את הדג במשך כ 3 דקות בכל צד או עד פתיתים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.