המתכון של קים עם מק צ'ו הוא מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מנה זו מכילה סביב 159 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 1338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %78 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עגבניות, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אמנון של קים עם מק צ'ו, אמנון עם טומטילו ואבוקדו מלא מאק צ'ו, ו מק צ'ו..
הוראות
1
לדלות את הדגים בארוחה תירס ועונה עם פפריקה, מלח pepper.In מחבת טחון מוסיפים מעט שמן זית, ואז מוסיפים את השום, הבצל האדום, הפלפל הירוק והחלפנוס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כף חלפיניו, פרוס דק
סטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטגן במשך כ 5 דקות על חום גבוה בינוני.
3
מוסיף את התירס ומבשל במשך כ 10 דקות.בזמן שהתירס רותח, מבשלים את הדג בקצת שמן זית. רק כמה דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריט
4
מוסיפים את העגבניות ורק מחממים דרכן, ומוסיפים דק את הכמון, מיץ ליים ורוטב חלפיניו ירוק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.