אמפנדות עוף באפלו עם רוטב גבינה כחולה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו אמפנדות עוף באפלו עם רוטב גבינה כחולה. צופה בדמות שלך? למתכון הקטוגני הזה יש 34 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 96. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שיני שום, פלפל, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. גבינה כחולה-עוף ממולא ברוטב באפלו, עקיצות עוף באפלו עם רוטב טבילה בגבינה כחולה, ו קציצות עוף באפלו עם רוטב גבינה כחולה שום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת קטנה הקפיצו בצל ופלפל ירוק בשמן עד שהם רכים פריכים.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
בקערה גדולה שלבו את העוף, גבינת המוצרלה, רוטב הכנפיים, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את תערובת הבצל.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים מאפה אחד.
חותכים עם 3 אינץ ' מקומח. חותך ביסקוויט.
מוציאים עודפי בצק ומגלגלים מחדש שאריות. חזור על הפעולה עם יתרת המאפה.
מקציפים ביצים ומים; מברישים מעל קצוות עיגולי מאפה.
מניחים במרכזים כפיות מילוי גדושות. מקפלים בצק על מילוי. לחץ על הקצוות בעזרת מזלג כדי לאטום.
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה משומנים.
מברישים בתערובת הביצים שנותרה.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 9-12 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, בסיר קטן, להביא שמנת לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5-7 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים גבינה כחולה; מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה והרוטב מסמיך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.