אמפנדילות
Empanadillas הוא חלב חינם מתאבנים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצק עלים, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Tunan ו Empanadillas גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר רדיד או בישול קלף; תרסיס קל עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק, בצל ושום על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד. מערבבים בצימוקים, זיתים וכמון; להסיר מן החום.
על משטח מקומח קלות, רול 1 גיליון של מאפה לתוך מלבן 12x9 אינץ', חיתוך קצוות במידת הצורך.
חתוך לשנים עשר ריבועים 3 אינץ'.
מניחים 1 כף תערובת נקניק על כל כיכר מאפה. בקערה קטנה, להכות ביצה ומים עם מזלג עד מעורבב היטב.
מברשת תערובת ביצים על הקצוות של ריבועי מאפה. קפל מאפה על מילוי כדי להפוך משולשים; הקש קצוות עם מזלג לאטום.
מניחים על גיליון עוגיות. חזור עם הנותרים בצק ותערובת נקניק.
מברשת צמרות של משולשים עם תערובת ביצה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.