אמפנדס המתכון מוכן בסביבות 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, אורגנו, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה), ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים את השומן עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
בקערה נפרדת, לנצח את הביצה ולאחר מכן לטאטא במלאי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ולשים עד לקבלת הבצק. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
5
בינתיים, למילוי empanada: במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את בשר בקר טחון ומלח שום ומבשלים עד שהבשר מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח שום
בשר טחון
בקר
7
מסננים את השמן ומניחים את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקר
8
באותו מחבת, מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את רסק העגבניות, חומץ, כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו, מלח מתובל, שום, פלפלים ובצל. מבשלים עד מתרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובל
פלפל
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
אורגנו
חומץ
שום
בצל
כמון
10
מוסיף את הבשר ולתת להם לאהוב אחד את השני עם אש על אש נמוכה חום במשך כ 5 יותר דקות. התערובת צריכה להיות לחה אבל לא נוטף רטוב. עכשיו אתה מוכן למלא את אמפנדס.
מרכיבים שתצטרך
בקר
11
קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
12
לגזור 4, 5 או 6 אינץ סיבובים, תלוי כמה גדול אתה מעדיף.
13
מוסיפים קצת מילוי בשר לכל אמפנדה ומקפלים את הבצק לחצי כדי להקיף את המילוי. השתמש במזלג כדי ללחוץ ולאטום את הקצוות סגורים. אתה יכול לקרר את האמפנדות לא מבושלות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
בשר
14
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 350 מעלות F. מטגנים את אמפנדס עד חום זהוב, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
1
מערבבים יחד את המיונז, רוטב אדובו ומיץ לימון. (הטעם ישפר אם הוא יושב במקרר.)