אם יש לכם רוטב עגבניות גויה, בצל, זיתים גויאן ממולא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו אמפנדס-איבודי בקר, איבודי בקר (אמפנדס), ו אמפנדס דה הונורו (איבובי בקר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בשר טחון ומבשלים עד להשחמה, שוברים בשר עם כף עץ, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות יותר. מערבבים ברוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סזון, שום, אורגנו ופלפל שחור. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
4
על משטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל דיסקוטקים עד 1/2 אינץ ' גדול יותר בקוטר. כף על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, לקפל לשניים כדי ליצור חצי ירח; להרטיב את הקצוות עם מים וצביטה לאטום סגור, או לאטום עם מזלג.