קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

אמפנדס (איבודי בקר)

אמפנדס (איבודי בקר)
אם יש לכם רוטב עגבניות גויה, בצל, זיתים גויאן ממולא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו אמפנדס-איבודי בקר, איבודי בקר (אמפנדס), ו אמפנדס דה הונורו (איבובי בקר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים בשר טחון ומבשלים עד להשחמה, שוברים בשר עם כף עץ, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות יותר. מערבבים ברוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סזון, שום, אורגנו ופלפל שחור. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
4
על משטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל דיסקוטקים עד 1/2 אינץ ' גדול יותר בקוטר. כף על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, לקפל לשניים כדי ליצור חצי ירח; להרטיב את הקצוות עם מים וצביטה לאטום סגור, או לאטום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
ממלאים סיר עמוק בשמן לעומק של 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא עישון (350 מעלות F על מדחום מטגנים עמוקים). לבשל אמפנדס בקבוצות עד חום פריך וזהוב, מרפרף פעם אחת, 4 - 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®