אם יש לכם רוטב עגבניות גויה, בצל, זיתים גויאן ממולא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו אמפנדס-איבודי בקר, איבודי בקר (אמפנדס), ו אמפנדס דה הונורו (איבובי בקר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בשר טחון ומבשלים עד להשחמה, שוברים בשר עם כף עץ, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות יותר. מערבבים ברוטב עגבניות, זיתים, סופריטו, סזון, שום, אורגנו ופלפל שחור. חום נמוך בינוני נמוך ומבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
Sazon Completa
4
על משטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל דיסקוטקים עד 1/2 אינץ ' גדול יותר בקוטר. כף על 1 כף. תערובת בשר לאמצע, לקפל לשניים כדי ליצור חצי ירח; להרטיב את הקצוות עם מים וצביטה לאטום סגור, או לאטום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב