קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

אמפנדס אננס מתוק וקל

אמפנדס אננס מתוק וקל
אמפנדס אננס מתוק וקל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 18 מנות. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 169 קלוריות . 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ביצים, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אמפנדס אננס מתוק וקל , אמפנדס אננס מתוק וקל ואמפנדס מתוק ברי .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חותכן עוגיות עגול בגודל 3 אינץ' או פחית נקייה בקוטר 3 אינץ' כשהחלק העליון הוסר
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 1 כוס)1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 1 כוס)
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה גדולה בתרסיס בישול טפלון. פתחו דף אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות. בעזרת חותכן עוגיות בגודל 3 אינץ' או קופסת שימורים בקוטר 3 אינץ' עם החלק העליון מוסר, חותכים 9 עיגולים של בצק. חוזרים על הפעולה עם יריעת בצק העלים הנותר. שמים כפית דלה של קג'טה במרכז כל סיבוב. מעל כל אחד מהם זילוף של גבינה מגוררת ו-3 או 4 חתיכות אננס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 חבילת 1 קילו בצק עלים קפוא, מופשר1 חבילת 1 קילו בצק עלים קפוא, מופשר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מברישים את שולי כל עיגול בתערובת הביצים וסוגרים כל אמפנדה לחצי ירח. קורצים את הקצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומברישים כל אמפנדה בתערובת הביצים. מכווצים קצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מעבירים את האמפנדס לתבנית האפייה המוכנה ומברישים אותן בתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מפזרים סוכר דמררה ואופים עד להזהבה, כ-25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
מעבירים את האמפנדס לצלחת הגשה ומגישים חם.