אמפנדס אננס מתוק וקל
אמפנדס אננס מתוק וקל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 18 מנות. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 169 קלוריות . 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ביצים, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אמפנדס אננס מתוק וקל , אמפנדס אננס מתוק וקל ואמפנדס מתוק ברי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: חותכן עוגיות עגול בגודל 3 אינץ' או פחית נקייה בקוטר 3 אינץ' כשהחלק העליון הוסר
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה גדולה בתרסיס בישול טפלון. פתחו דף אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות. בעזרת חותכן עוגיות בגודל 3 אינץ' או קופסת שימורים בקוטר 3 אינץ' עם החלק העליון מוסר, חותכים 9 עיגולים של בצק. חוזרים על הפעולה עם יריעת בצק העלים הנותר. שמים כפית דלה של קג'טה במרכז כל סיבוב. מעל כל אחד מהם זילוף של גבינה מגוררת ו-3 או 4 חתיכות אננס.
מברישים את שולי כל עיגול בתערובת הביצים וסוגרים כל אמפנדה לחצי ירח. קורצים את הקצוות עם מזלג.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומברישים כל אמפנדה בתערובת הביצים. מכווצים קצוות עם מזלג.
מעבירים את האמפנדס לתבנית האפייה המוכנה ומברישים אותן בתערובת הביצים.
מפזרים סוכר דמררה ואופים עד להזהבה, כ-25 עד 30 דקות.
מעבירים את האמפנדס לצלחת הגשה ומגישים חם.