קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

אמפנדס אננס מתוק וקל

אמפנדס אננס מתוק וקל
אמפנדס אננס מתוק וקל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 18 מנות. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 169 קלוריות . 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ביצים, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אמפנדס אננס מתוק וקל , אמפנדס אננס מתוק וקל ואמפנדס מתוק ברי .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חותכן עוגיות עגול בגודל 3 אינץ' או פחית נקייה בקוטר 3 אינץ' כשהחלק העליון הוסר
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 1 כוס)1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך 1 כוס)
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית אפייה גדולה בתרסיס בישול טפלון. פתחו דף אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות. בעזרת חותכן עוגיות בגודל 3 אינץ' או קופסת שימורים בקוטר 3 אינץ' עם החלק העליון מוסר, חותכים 9 עיגולים של בצק. חוזרים על הפעולה עם יריעת בצק העלים הנותר. שמים כפית דלה של קג'טה במרכז כל סיבוב. מעל כל אחד מהם זילוף של גבינה מגוררת ו-3 או 4 חתיכות אננס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 חבילת 1 קילו בצק עלים קפוא, מופשר1 חבילת 1 קילו בצק עלים קפוא, מופשר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מברישים את שולי כל עיגול בתערובת הביצים וסוגרים כל אמפנדה לחצי ירח. קורצים את הקצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה ומברישים כל אמפנדה בתערובת הביצים. מכווצים קצוות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מעבירים את האמפנדס לתבנית האפייה המוכנה ומברישים אותן בתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מפזרים סוכר דמררה ואופים עד להזהבה, כ-25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מעבירים את האמפנדס לצלחת הגשה ומגישים חם.