אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה)
המתכון Empanadas de Pipián (Empanadas מלא בוטנים ותפוחי אדמה) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 123 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ארוחת תירס מבושלת מראש, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אמפנדס אמריקה הלטינית (Pipian Empanadas), Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), ו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo.
הוראות
מניחים את מזראפה בקערה גדולה.
מוסיפים את סזון גויה ומלח ומערבבים לערבב היטב.
מוסיפים את המים והשמן ומערבבים כדי ליצור בצק. לטפוח את הבצק לתוך כדור ללוש במשך 2 דקות או עד חלקה. מכסים בפלסטיק ומניחים בצד במשך 20 דקות.בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים במשך 20 דקות או עד מכרז.
מסננים ומעכים בעדינות את תפוחי האדמה. תניח בצד.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה וכבדה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים מעל חום בינוני נמוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מוסיף את העגבניות, בצל ירוק, שום, פלפל, כוסברה, מלח ופלפל שחור. מבשלים כ -15 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומערבבים well.In קערה בינונית במקום ביצה קצוצה, בוטנים, תערובת תפוחי אדמה ועגבניות .
מערבבים היטב לשלב.לשבור חלקים קטנים של הבצק, על 1 ½ כפות כל אחד, וליצור כל חלק לכדור על ידי גלגול בין כפות הידיים.
מניחים את כדורי הבצק בין שתי חתיכות פלסטיק לגלגל כל אחד מאוד דק כדי ליצור מעגל.
הסר את הפלסטיק העליון ומניח 1 כף של המילוי במרכז כל אחד.לאחר מכן באמצעות הפלסטיק מתחת, לקפל את הבצק מעל כדי לצרף את המילוי, ויצרו חצי מעגל. בחוזקה לאטום את הקצוות על ידי crimping עם הקוצים של מזלג.ממלאים סיר גדול בשמן צמחי וחום מעל חום בינוני עד 360 ° F. בזהירות במקום 3 או 4 empanadas בכל פעם בשמן המחומם ומטגנים במשך כ 2 דקות עד הזהב מכל הצדדים.באמצעות כפית מחוררת להעביר את אמפנדס לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מגישים עם הוגאו או aji בצד.