קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה)

אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה)
המתכון Empanadas de Pipián (Empanadas מלא בוטנים ותפוחי אדמה) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 123 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ארוחת תירס מבושלת מראש, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אמפנדס אמריקה הלטינית (Pipian Empanadas), Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), ו Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo.

הוראות

1
מניחים את מזראפה בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את סזון גויה ומלח ומערבבים לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את המים והשמן ומערבבים כדי ליצור בצק. לטפוח את הבצק לתוך כדור ללוש במשך 2 דקות או עד חלקה. מכסים בפלסטיק ומניחים בצד במשך 20 דקות.בינתיים, כדי להפוך את המילוי, לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים במשך 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים ומעכים בעדינות את תפוחי האדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים מעל חום בינוני נמוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיף את העגבניות, בצל ירוק, שום, פלפל, כוסברה, מלח ופלפל שחור. מבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומערבבים well.In קערה בינונית במקום ביצה קצוצה, בוטנים, תערובת תפוחי אדמה ועגבניות .
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום מולבןשום מולבן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים היטב לשלב.לשבור חלקים קטנים של הבצק, על 1 ½ כפות כל אחד, וליצור כל חלק לכדור על ידי גלגול בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מניחים את כדורי הבצק בין שתי חתיכות פלסטיק לגלגל כל אחד מאוד דק כדי ליצור מעגל.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
הסר את הפלסטיק העליון ומניח 1 כף של המילוי במרכז כל אחד.לאחר מכן באמצעות הפלסטיק מתחת, לקפל את הבצק מעל כדי לצרף את המילוי, ויצרו חצי מעגל. בחוזקה לאטום את הקצוות על ידי crimping עם הקוצים של מזלג.ממלאים סיר גדול בשמן צמחי וחום מעל חום בינוני עד 360 ° F. בזהירות במקום 3 או 4 empanadas בכל פעם בשמן המחומם ומטגנים במשך כ 2 דקות עד הזהב מכל הצדדים.באמצעות כפית מחוררת להעביר את אמפנדס לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מגישים עם הוגאו או aji בצד.