אמפנדס דלעת מקסיקנית
אמפנדס דלעת מקסיקנית דורשת בסביבה 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. גשו לסופר וקנו קמח, דלעת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אמפנדס קארי דלעת, אמפנדס דלעת אפויה, ו Empanadas De Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, 1/3 כוס סוכר, ו 1 1/2 כפיות מלח יחד.
חותכים את קיצור לתוך תערובת הקמח עד שהוא דומה פירורים גסים; מערבבים את המים, על 2 כפות בכל פעם, רק עד שאתה יכול לאסוף את הבצק יחד. ללוש את הבצק כמה פעמים בקערה, ואז לגרד אותו על משטח מקומח.
חותכים את הבצק לרבעים, וחותכים כל רבעון לשלישים כדי להפוך 12 מנות שוות.
מגלגלים את המנות לכדורים. מכסים את כדורי הבצק עם מטלית, ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את המילוי.
מערבבים את הדלעת, 2 ביצים, 1 כוס סוכר, 1 כפית מלח, קינמון, זנגביל, וציפורן יחד עד חלקה. על משטח מקומח, מגלגלים כל כדור בצק החוצה לעיגול דק על פני 6 אינץ'; כפית על 1/3 כוס מילוי למרכז עיגול הבצק. מקפלים את הבצק על המילוי כדי להפוך את העוגה בצורת חצי ירח, ו crimp את הקצוות של הקרום יחד עם מזלג, עוזב קווי מזלג קטנים בבצק. בעדינות להניח את empanadas על דפי אפייה מוכנים.
מברשת את החלק העליון של כל עוגה עם ביצה מוכה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי חם והקרום מבריק ומשחימים, כ -20 דקות.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
![עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו]()
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.