אמפנדס מטוגנות
נסו אמפנדס מטוגנות, אמפנדס בקר מטוגן מהיר (Pastel de Carne), ו אמפנדס דה פיאן (אמפנדס מלא בוטנים ותפוחי אדמה) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
חותכים בקיצור באמצעות בלנדר מאפה, או צובטים לחתיכות קטנות באמצעות האצבעות שלך, עד התערובת דומה פירורים גסים. השתמש במזלג כדי לערבב במים כמה כפות בכל פעם, עד התערובת יוצרת כדור. לטפוח לתוך כדור, ולשטח מעט. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר במשך 1 שעה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך. להתפורר בבשר, ומתבלים במלח, פפריקה, כמון ופלפל שחור. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא השחמה.
מסננים שומן עודף, ומערבבים את הצימוקים והחומץ. מקררים עד שמצוננים, ומערבבים את הביצים המבושלות היטב.
טופס את הבצק לתוך כדורי 2 אינץ'. על משטח מקומח, מגלגלים כל כדור לעיגול דק. כפית חלק מתערובת הבשר על המרכז, ואז לקפל לצורות חצי ירח. לאטום את הקצוות על ידי לחיצה עם האצבעות.
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (180 מעלות C).
מניחים פשטידה אחת או שתיים לתוך הטיגון בכל פעם. לבשל במשך כ 5 דקות, הופך פעם לחום משני הצדדים.
מסננים על מגבות נייר, ומגישים חם.