אמפנדס עוף עם גבינה
אמפנדס עוף גביני יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 428 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לכי לחנות וקחי יוגורט יווני, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בבצק העוגה המקורר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סוכר-אפרסק חומה עם Streusel קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמפנדס עוף עם גבינה, תרד גביני ואמפנדות בייקון, ו אמפנדס אפוי קל עם אורז זעפרן זול וסלסה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
מניחים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן. לאחר השמן חם, מוסיפים את הבצל, חלפיניו, שום, בצל ירוק וטחון עד רך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לשלב את העוף, גבינה, גבינת שמנת, תערובת מוקפץ ורוטב חם יחד.
לטאטא את הביצה בקערה קטנה. תניח בצד.
מפזרים קמח על משטח העבודה שלך ולגלגל את בצק העוגה.
לרדד כל סיבוב למעגל 13 אינץ'.
חותכים כל קרום לשמונה מעגלים 4 אינץ ' עם חותך ביסקוויט. אתה יכול ללוש את השאריות ולאחר מכן להתגלגל החוצה, במידת צורך. כף על 1 כף גדושה של תערובת העוף למרכז של כל סיבוב.
מברשת את הקצוות עם ביצה לשטוף ולקפל כל מעגל לשניים. לחץ בעדינות על החלק העליון של אמפנדה לשחרר כל אוויר. אטמו את הקצוות במזלג וצחצחו את החלק העליון בשטיפת הביצים הנותרת.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מגישים את אמפנדס העוף עם רוטב הטבילה צ ' ילי לימון.
מערבבים את היוגורט, צ ' יפוטלה וגרידת ליים ומיץ בקערה.