אמפנדס קארי דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אמפנדס קארי דלעת. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 1 . מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם קינמון טחון, בצל, בצק עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בצק העוגה עגול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Ampanadas קארי כבש, אמפנדס קארי חזיר, ו אמפנדס דלעת אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תבנית אפייה עם 1 כף. שמן.
מורחים דלעת על גיליון וצלי, חשוף, מפנה פעם אחת, עד רך כאשר פירסינג, 30 דקות.
בינתיים, החום נשאר 1 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, על 2 דקות. מערבבים בתבלינים ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מעבירים בצל לקערת ערבוב בינונית.
מסננים דומדמניות ומערבבים לקערה.
מוסיפים דלעת חמה ומערבבים היטב, מועכים עם גב כף כדי ליצור תערובת מעט עבה.
עבודה עם דיסק בצק פאי אחד בכל פעם, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך 1/8-in.- עבה עגול. באמצעות 4-in. חותך טבעות, חותך 20 עיגולים, אוסף שאריות.
מערבבים 1 כף. מים לביצה ומברשת על כדורי בצק. כף 1 כף. תערובת דלעת למרכז של כל סיבוב, לקפל מעל, ואת חותם קצוות עם קוצים של מזלג.
קו 2 דפי אפייה עם קלף. מסדרים אמפנדס על סדינים, מרווחים מעט זה מזה.
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
הפוך קדימה: בצע מתכון דרך צעד להקפיא במיכל אטום. ואז אופים מ קפוא, 25 עד 30 דקות ב 37