אמצע שבוע אחד פוט שמנת פסטה
באמצע השבוע פוט אחד שמנת פוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פטרוזיליה עלה שטוח, פתיתי צ'ילי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו שבוע ארוחות לסטודנטים - שבוע המבורגרים, פסטה וחביתה, פוט אחד של פסטה קישואים., ו פסטה פהיטה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה שחומם מראש להוסיף את השמן, ואחריו בצל, פלפל ושום. מערבבים כדי לרכך. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהוסיף את הבשר, מערבבים לחום ומבשלים, 5-8 דקות. קח את הזמן שלך, שלב זה מפתח את טעמים סוף.
מוסיפים קמח, מערבבים ומבשלים עוד דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, ערבוב במרץ כדי לעבות ולמנוע גושים.
מוסיפים את רסק העגבניות, עשבי תיבול ותבלינים. מבשלים עם מכסה מעט פתוח על חום גבוה בינוני במשך 10-15 דקות. ערבוב כדי למנוע דבק, deglazing המחבת.
מוסיפים 1/2 של מרק ואז אטריות פסטה. מביאים לרתיחה אז, לכסות ולהפחית את החום לרתיחה. מערבבים כל 5-6 דקות כך נוזל מתפזר באופן שווה בעת הבישול.
הוסף יותר מרק 1/2 כוס בכל פעם כמו פסטה מתחילה להרחיב ולספוג נוזלים.
מוסיפים אפונה 5-6 דקות לפני הפסטה מבושלת היטב. זוהי צלחת שמנת ולכן הפסטה לא תהיה אל דנטה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.