קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

אמרטו ביסקוטי

אמרטו ביסקוטי
אמרטו ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם שוקולד, סוכר, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגות אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו, אמרטו, ו עוף אמרטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, הליקר ותמציות השקדים והווניל עד לאיחוד. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מקפלים פנימה את השקדים הגולמיים ומכוסים השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(מקרטון)(מקרטון)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אבק את הידיים ואת הבצק בקמח; מחלקים לשניים ומעצבים לשני בולי עץ בגודל 3 על 12 אינץ ' על תבנית האפייה המוכנה, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד לנפח ולהגדיר, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תן מגניב 10 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -250 מעלות צלזיוס.פורסים את בולי העץ לרוחב לחתיכות בעובי 1 אינץ'; מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית האפייה. מחזירים לתנור ואופים, מדפדפים באמצע הדרך, עד שהם יבשים וזהובים, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים את השוקולד הלבן והשוקולד החצי מתוק ב -2 קערות קטנות הניתנות למיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחת מהן, עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
טפטוף על ביסקוטי; בואו להגדיר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
10
צילום: אנדרו פרסל