קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

אמרטו ביסקוטי

אמרטו ביסקוטי
אמרטו ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם שוקולד, סוכר, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגות אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו, אמרטו, ו עוף אמרטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, הליקר ותמציות השקדים והווניל עד לאיחוד. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מקפלים פנימה את השקדים הגולמיים ומכוסים השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
אבק את הידיים ואת הבצק בקמח; מחלקים לשניים ומעצבים לשני בולי עץ בגודל 3 על 12 אינץ ' על תבנית האפייה המוכנה, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים עד לנפח ולהגדיר, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
תן מגניב 10 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -250 מעלות צלזיוס.פורסים את בולי העץ לרוחב לחתיכות בעובי 1 אינץ'; מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית האפייה. מחזירים לתנור ואופים, מדפדפים באמצע הדרך, עד שהם יבשים וזהובים, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מניחים את השוקולד הלבן והשוקולד החצי מתוק ב -2 קערות קטנות הניתנות למיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחת מהן, עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
טפטוף על ביסקוטי; בואו להגדיר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
10
צילום: אנדרו פרסל