אמרטו ביסקוטי
אמרטו ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם שוקולד, סוכר, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגות אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו, אמרטו, ו עוף אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח בקערה בינונית. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם בהירים ותפוחים, 3 עד 5 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, הליקר ותמציות השקדים והווניל עד לאיחוד. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מקפלים פנימה את השקדים הגולמיים ומכוסים השוקולד.
אבק את הידיים ואת הבצק בקמח; מחלקים לשניים ומעצבים לשני בולי עץ בגודל 3 על 12 אינץ ' על תבנית האפייה המוכנה, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד לנפח ולהגדיר, כ 25 דקות.
תן מגניב 10 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -250 מעלות צלזיוס.פורסים את בולי העץ לרוחב לחתיכות בעובי 1 אינץ'; מסדרים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית האפייה. מחזירים לתנור ואופים, מדפדפים באמצע הדרך, עד שהם יבשים וזהובים, כ-45 דקות.
מניחים להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה.
מניחים את השוקולד הלבן והשוקולד החצי מתוק ב -2 קערות קטנות הניתנות למיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחת מהן, עד להמסה.
טפטוף על ביסקוטי; בואו להגדיר 30 דקות.