קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

אן היא לא המקרוני וגבינה הממוצע שלך.

אן היא לא המקרוני וגבינה הממוצע שלך.
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים את הירקות לכל הגדלים וצורות שאתה רוצה, אבל קטן מספיק כדי להתאים על מזלג. לגרוס את בצע את הלב שלך צ ' דר טבעוני, הזמנת 2 כפות לציפוי. הגדר מים פסטה לרתיחה.הפוך רו על ידי התכת האיזון כדור הארץ בסיר קטן ואז הוספת קמח האורז עד שהוא הופך משחה חמה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
קמח אורזקמח אורז
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הוסף ½ כוס soymilk לרובה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
3
מוסיפים את הגבינה, ו 3 כפות שמרים, ומערבבים עד שהוא נמס. הוא יימס, בסופו של דבר. אם הרוטב שלך צריך יותר נוזלי, להוסיף soymilk.ירקות מטוגנים בשמן, עם מלח ופלפל, עד רך, אבל פריך. מטילים אטריות וירקות עם רוטב הגבינה במחבת בטוחה לתנור, טעם לתיבול, ומעל עם השמרים הנותרים וצ ' דר טבעוני שמור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוימילקסוימילק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים ב 375 במשך 15-20 דקות עד גבינה נמסה. תהנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)