אנדואי, סרטן וצדפה גמבו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Andouille, סרטן Gumbo צדפה, עוף, Andouille, ומרק מרק צדפות, ו עוף, Andouille, ואויסטר פילה גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות בסיר, מערבבים את הקמח והשמן עד חלקה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד roux הופך צבע חום עשיר, 15 דקות.
מוסיף את andouille, סלרי, בצל, פלפל, habanero, שום, במיה, טימין, עלה דפנה וחצי אבקת fil ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים את המניה, מיץ צדפות, ווסטרשייר ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה, ערבוב.
מערבבים באבקת fil הנותרת ומוסיפים את הסרטן, צדפות והאלכוהול שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בעדינות במשך 1 דקות רק כדי לבשל את הצדפות.
מרכיבים מנות :
454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. נקניק אנדויל, פרוס 1/4 אינץ ' עבה 1 שלם לציפוי חזיר 3 (מקיט, היקורי או אלמון) צלעות סלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ (הוציאו כבד וצוואר) 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ צדפות בבקבוק 2 חתיכות טופי הית' בר 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' אבקת filé (ראה הערה) 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 3 שיני שום, טחון 1 habanero צ'ילה, טחון ורוב הזרעים שנזרקו 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר סרטן גוש, הרים מעל 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. במיה, פרוס 1/4 אינץ ' עבה 1 בצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 8 שרימפס וורידים פלפל טחון טרי 1 פלפל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 8 שרימפס וורידים מלח 24 shucked צדפות והאלכוהול שלהם 3 larges עגבניות, קצוץ דק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רוטב ווסטרשייר יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.