קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

אנדואי, סרטן וצדפה גמבו

אנדואי, סרטן וצדפה גמבו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Andouille, סרטן Gumbo צדפה, עוף, Andouille, ומרק מרק צדפות, ו עוף, Andouille, ואויסטר פילה גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר, מערבבים את הקמח והשמן עד חלקה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד roux הופך צבע חום עשיר, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את andouille, סלרי, בצל, פלפל, habanero, שום, במיה, טימין, עלה דפנה וחצי אבקת fil ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המניה, מיץ צדפות, ווסטרשייר ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים באבקת fil הנותרת ומוסיפים את הסרטן, צדפות והאלכוהול שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בעדינות במשך 1 דקות רק כדי לבשל את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.