אנדוי-שרימפס קרם מרק לוקח סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה משמש 7. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך מלח, קישורי נקניקיות אנדוי, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס מושחר על קייל ופירה בטטה עם קרם אנדוי, שרימפס מושחר על קייל ופירה בטטה עם קרם אנדוי, ו שרימפס אנדוי גומבו.
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו את ששת המרכיבים הראשונים בחמאה עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את התירס, העגבניות, המרק, הטימין, אבקת הצ ' ילי, המלח, הפלפל והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים פנימה שרימפס ושמנת. מביאים לרתיחה עדינה. מבשלים, לא מכוסים, במשך 8-10 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.