אנדוויל ופסטה קריאולית עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 200 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם נקניקיות andouille, פלפל לימון, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. נסו נקניק אנדויל קריאולי, שרימפס-Andouille קריאולית, ו Andouille-בשר חזיר ממולא עם חרדל קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את המרגרינה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מבשלים נקניק ועוף עם תיבול קריאולי עד הבשר הוא על חצי גמור.
מרכיבים שתצטרך
תיבול קריאולי
מרגרינה
בשר
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות, בצל ירוק, פלפל ירוק ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
בצל ירוק
פלפל אדום
פטריות
3
לטגן מעל חום בינוני עד הפטריות להתחיל להתכווץ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
4
מערבבים את מרק העוף והחלב, מתבלים בפלפל לימון ואבקת שום, ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך. (עכשיו זה זמן טוב להתחיל להרתיח מים לפסטה.)
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
אבקת שום
פלפל לימון
פסטה
מים
חלב
5
מערבבים יחד את קורנפלור ומים קרים עד מומס - אני אוהב להשתמש בספל קפה. מערבבים למחבת. לבשל, לערבב בעדינות, עד שהרוטב חוזר לרתיחה. מרתיחים במשך דקה אחת, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
קפה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מגישים חם על פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
7
מניחים פסטה בסיר גדול של מים מומלחים קלות. מרתיחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד פסטה הוא אל דנטה.