קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות66
מגזין

אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים)

אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים)
אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים) הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב דגים תאילנדי, חצי מיובש, שרימפס ורוטב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו אנדי ריקר 'S Phat Khanaeng (מוקפץ כרוב ניצנים) מ' פוק פוק, Tam Taeng Kwaa של אנדי ריקר (סלט מלפפון תאילנדי) מ ' פוק פוק, ו איך לבשל: Phat Kaphrao (בשר תאילנדי מוקפץ עם בזיליקום ו chilis) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת יבשה קטנה או ווק על חום בינוני, מוסיפים את השרימפס המיובש, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם יבשים כל הדרך ופריך מעט, כ 5 דקות. שים אותם בצד בקערה קטנה. מכוסה בטמפרטורת החדר, הם ישמרו עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובששרימפס מיובש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מערבבים את מי התמרינד, סירופ פשוט, ורוטב דגים בקערה קטנה ומערבבים היטב. למדוד 1/4 כוס בתוספת 2 כפות, לזרוק את השאר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
רוטב דגיםרוטב דגים
תמרינדי.תמרינדי.
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
משרים את האטריות ומטגנים את המנה: משרים את האטריות במים פושרים עד שהן מאוד גמישות אך לא רכות במלואן, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים אותם היטב לגזור אותם לאורכים 8 אינץ ' בערך ממש לפני טיגון מערבבים.
5
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה( או ווק על חום גבוה מאוד), מוסיפים את שומן החזיר, ומערבלים אותו כדי לצפות את הצדדים. כאשר הוא מתחיל לעשן בקלילות, לפצח את הביצה לתוך מרכז המחבת (זה צריך לירוק ולרחוש באלימות והלבנים צריכים בועה ונשיפה).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את הטופו, הצנון והשרימפס המיובשים ליד הביצה. אם אתם משתמשים במחבת, הפחיתו את החום למדיום; אם אתם משתמשים בווק, שמרו על החום גבוה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובששרימפס מיובש
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מבשלים, ערבוב הכל אבל הביצה, עד הקצוות של הביצה הם חום זהוב קל, על 1 דקה, ואז להעיף את הביצה (זה בסדר אם החלמון נשבר), לשבור את הביצה לכמה חתיכות עם המרית, ומערבבים הכל יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מוסיף את האטריות ואת נבטי שעועית, ומערבבים ומטגנים (כל הזמן ערבוב, גורף, ו מרפרף) עד אטריות נבטי שעועית התרככו מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מוסיפים את השרימפס, ומערבבים את תערובת התמרינדי פעם נוספת ומוסיפים אותו למחבת. מוקפץ, לוודא את השרימפס לקבל שפע של זמן על פני השטח החמים, עד שהם מבושלים דרך, כמעט כל הנוזל התאדה, ואת האטריות הן מכרז לחלוטין וכבר לא נראה gloppy או clumpy, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את עירית 1 כף של בוטנים. מוקפץ בקצרה, ולאחר מכן להעביר את כל זה לצלחת, מפזרים על הבוטנים הנותרים עירית, ומגישים עם פלחי סיד. מתבלים לפי הטעם ברוטב דגים, סוכר, צ 'ילי ספוג חומץ ואבקת צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סיד טריזסיד טריז
רוטב דגיםרוטב דגים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
הערה: אטריות מיובשות למחצה (גמיש למדי ולא שביר, כמו מיובש לחלוטין) זמינים באופן נרחב בחלקים המקוררים של שווקים אסיאתיים. אם אתה לא יכול למצוא אטריות מיובשות למחצה, אתה יכול להחליף 2 1/4 אונקיות של אטריות "phat תאילנדית" מיובשות לחלוטין ספוג במים פושרים במשך כ 10 דקות נוספות (כדי להעריך את המרקם של אטריות מיובשות למחצה).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

מרכיבים

57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נבטי שעועית (כ 1 כוס, ארוז בקלילות)נבטי שעועית (כ 1 כוס, ארוז בקלילות)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ מאוד גס (בערך 1 אינץ ' אורכים) שום עירית, בתוספת קמצוץ או שניים לגימורקצוץ מאוד גס (בערך 1 אינץ ' אורכים) שום עירית, בתוספת קמצוץ או שניים לגימור113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(על 2 כוסות, ארוז היטב) חצי יבש דק, אטריות אורז שטוח (לפעמים שכותרתו (על 2 כוסות, ארוז היטב) חצי יבש דק, אטריות אורז שטוח (לפעמים שכותרתו "phat תאילנדי"), ראה הערה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, בטמפרטורת החדרביצה, בטמפרטורת החדר1עבור כל אחד.רוטב דגיםרוטב דגים1עבור כל אחד.סוכר מגורעןסוכר מגורען2smallsפלחי ליים (רצוי מ סיד מפתח)פלחי ליים (רצוי מ סיד מפתח)12 כפיות אבקת שוםצנון מלוח מגורר, ספוג במים 10 דקות לאחר מכן סחוטצנון מלוח מגורר, ספוג במים 10 דקות לאחר מכן סחוט1עבור כל אחד.לשרת לצדלשרת לצד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כפות נדיב קצוץ גס בוטנים קלויים מלוחיםכפות נדיב קצוץ גס בוטנים קלויים מלוחים1עבור כל אחד.שרימפס ורוטבשרימפס ורוטב12 כפיות אבקת שוםשרימפס מיובש, שטוף יבששרימפס מיובש, שטוף יבש57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, (כ 4), מופגזים ו deveinedשרימפס, (כ 4), מופגזים ו deveined23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב דגים תאילנדירוטב דגים תאילנדי35דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טופו לחוץ unflavored (מוצק יותר מ טופו לחוץ unflavored (מוצק יותר מ "חברה נוספת"), לחתוך לחתיכות קטנות (בערך 1 אינץ 'ארוך, 1/2 אינץ' רחב, ו 1/4 אינץ ' עבה), על 1/4 כוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שניתנו שומן חזיר או שמן צמחישניתנו שומן חזיר או שמן צמחי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.