אנדיב בלגי עטוף בשר חזיר עם גבינה / לוף פגש בשר חזיר En Kaas
אנדיב בלגי עטוף בשר חזיר עם גבינה / לוף פגש בשר חזיר En Kaas עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 99 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. לך לחנות ותביא אנדיב בלגי, מיץ לימון, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן דל פחמימות, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום.
הוראות
חתך של חתיכה דקה של החלק התחתון של endive, עם סכין קטנה להסיר את הליבה המר של endive.
חותכים ראשים גדולים במחצית ואל תשכחו להסיר את הליבה.מבשלים את האנדיב במים מלוחים ומיץ לימון במשך 20 עד 30 דקות או עד מבושל.
לנקז ולשים אותם במסננת.מחממים תנור ל 350 מעלות F. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לעטוף כל אנדיב פרוסת בשר חזיר, גם את העלים הרופפים, לשים אותם בצלחת הוכחה תנור משומן, להוסיף אגוז מוסקט מגורר, מפזרים את הגבינה על גבי ולהוסיף כמה כתמים של חמאה.
אופים במשך 30 עד 40 דקות.