"אני לב קיץ" עוגת לימון תות
אם יש לך סוכר, מלח, עלי לימון ורבנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לימון Verbenan ופירות קיץ Gelée, גלידת תות-לימון ורבן, ו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים בערך שליש מהחמאה לקערה. שמור את שאר
מוסיפים בערך שליש מהחמאה לקערה. שמור את שאר החמאה במקרר כדי לשמור אותה קרה. השתמש בבלנדר בצק או שני סכינים לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עד שהוא דומה פירורים גסים.
מוסיפים שליש נוסף של החמאה לקערה באותו אופן, ולאחר מכן את שאר החמאה. אל תעבדי יותר מדי על התערובת.
טפטף את מי הקרח על התערובת ולהשתמש במזלג כדי לערבב את התערובת עד שהוא פשוט מתחיל להתקבץ יחד. אל תעבדו אותו לתוך כדור הומוגני אחד של בצק. חתיכות הבצק צריכות להישאר ביחד כשאתה לוחץ עליהן יחד.
מוסיפים קצת יותר מים אם הבצק עדיין יבש מדי ומתפורר.טופס את הבצק לשני כדורים. להשתטח לתוך דיסקים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך שעה כדי המשרד.
מגלגלים דיסק אחד של בצק לתוך מעגל 13". להתאים למחבת פאי 9 "לקצץ את הקצוות כך שיש על 1/2" overhang. לחלופין, אתה יכול לחתוך עיגולים ולהתאים אותם לתוך מחבתות עוגה מיני - תקבל על (
מערבבים את התותים, סוכרים, קמח, מלח ולימון ורבנה עלים יחד בקערה בינונית. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מוציאים את קרום העוגה ויוצקים את המילוי.
מרדדים את הדיסק השני של בצק למעגל 13". באמצעות סכין או חותך מאפה, לחתוך( 1
להניח רצועות על העוגה מילוי דפוס סריג. לחץ על הקצוות של רצועות הבצק לתוך הקרום התחתון.
מברשת הסריג בקלילות עם מים ומפזרים סוכר turbinado מעל.
אופים עוגה במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב ופירות מבעבע (עשוי לקחת פחות זמן עבור פשטידות מיני).
בואו להתקרר על מתלה תיל לפני ההגשה.