קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אננס טארט טאטין

אננס טארט טאטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט אננס טאטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1249 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיל ואננס הליבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2
חותכים לתוך 6 (1 1/2 אינץ ' עבה) טבעות. תניח בצד.
3
מקציפים חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים רום, קינמון ומלח, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדריםדבש הדרים
5
מחלקים תערובת חמאה למחבת ברזל יצוק 6 (6 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
הוסף 1 פרוסה של אננס, ואם תרצה, חצי שעועית וניל לכל מחבת. מבשלים עד caramelizes אננס על התחתונה; להעיף הליך חוזר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מרדדים בצק עלים לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
Cut 3 (7 1/2 אינץ') מעגלים מתוך כל גיליון.
10
מניחים 1 מעגל על כל פרוסת אננס, טאק בקצוות. חזור על הנוהל עם שאריות גיליון מאפה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
11
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים צלחת הפוכה על פני החלק העליון של המחבת, בזהירות להפוך טארט על צלחת. חזור על התהליך עם המחבתות שנותרו. מעל כל אחד עם כף גלידת וניל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים באופן מיידי.
15
הערה: אם תחליף מחבת 1 (12 אינץ'), השתמש רק 4 פרוסות אננס, חמאה 3/4 כוס, וחצי כמויות של החומרים הנותרים. השתמש 1 גיליון מאפה כדי לכסות את כל הפרוסות. לאחר האפייה, הפוך טארט על מגש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
חתוך את הפרוסות.