אננס טארט טאטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט אננס טאטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1249 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לתוך 6 (1 1/2 אינץ ' עבה) טבעות. תניח בצד.
מקציפים חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים רום, קינמון ומלח, מכים היטב.
מחלקים תערובת חמאה למחבת ברזל יצוק 6 (6 אינץ').
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
הוסף 1 פרוסה של אננס, ואם תרצה, חצי שעועית וניל לכל מחבת. מבשלים עד caramelizes אננס על התחתונה; להעיף הליך חוזר. תתחמם.
מרדדים בצק עלים לעובי 1/4 אינץ'.
Cut 3 (7 1/2 אינץ') מעגלים מתוך כל גיליון.
מניחים 1 מעגל על כל פרוסת אננס, טאק בקצוות. חזור על הנוהל עם שאריות גיליון מאפה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות.
מניחים צלחת הפוכה על פני החלק העליון של המחבת, בזהירות להפוך טארט על צלחת. חזור על התהליך עם המחבתות שנותרו. מעל כל אחד עם כף גלידת וניל, אם תרצה.
הערה: אם תחליף מחבת 1 (12 אינץ'), השתמש רק 4 פרוסות אננס, חמאה 3/4 כוס, וחצי כמויות של החומרים הנותרים. השתמש 1 גיליון מאפה כדי לכסות את כל הפרוסות. לאחר האפייה, הפוך טארט על מגש.