אננס מתובל עוף ואורז
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך קינמון טחון, אבקת שום, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז יסמין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שקדים טבעי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו עוף מתובל ואורז, עוף מתובל ואורז, ו אננס ואורז עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז אננס; להזמין 1 מיץ כף. קוצצים 2 פרוסות אננס; להפריש אורז.
מערבבים יחד מיץ שמורות, אבקת שום, טימין, אגוז מוסקט, allspice, מלח וקינמון בקערה קטנה, עד מעורבב.
מסדרים עוף על תבנית מרופדת בנייר כסף. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף כל שד חצי עם תערובת תבלינים מעל ומתחת לעור.
מניחים שני פרוסות אננס על כל שד.
אופים ב 350 מעלות F 30 עד 40 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של עוף מגיע 165 מעלות F והוא כבר לא ורוד במרכז (הערה: אם באמצעות רגלי עוף, הזמן יהיה צורך להגדיל 15 עד 25 דקות).
מבשלים שמן זית, בצל אדום ופלפל אדום על אש בינונית גבוהה בסיר בינוני כ 5 דקות או עד בצל רך.
מוסיפים אורז ואננס קצוץ למחבת רוטב, מבשלים 3 דקות יותר.
מוסיפים מרק עוף, חום לרתיחה. להפחית את החום לרתוח ולבשל במשך 15 דקות או עד שכל הנוזל נספג.
הוסף בזיליקום קצוץ; תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מסדרים אורז ועוף על 4 צלחות לשירות.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ נוסף, אם תרצה בכך.