קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

אננס שרבט אניס

אננס שרבט אניס
אננס אניס שרבט נטול גלוטן,, וטבעוני קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. אם יש לכם אננס, מיץ לימון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו אננס קלוי עם כוכב אניס אננס סורבה, שרבט אננס, ו גלידת אננס דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו מים, סוכר וזרעי אניס לרתיחה בסיר כבד 2 1/2-3 ליטר, תוך ערבוב עד שהסוכר נמס, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מחבת מחום ומערבבים ב Pernod (אם שימוש). סירופ מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
PernodPernod
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד סירופ מתקרר, לחתוך מספיק אננס לתוך גושים 1 אינץ ' כדי למדוד 5 1/4 כוסות (שארית מילואים לשימוש אחר), ואז purée אננס ב 3 קבוצות בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 1 דקה לכל אצווה. מערבבים פירה ומיץ לימון לתוך סירופ מקורר עד בשילוב היטב, ואז צמרמורת, מכוסה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
1
שרבט יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
2
בואו לרכך מעט לפני ההגשה.