אננס שרבט אניס
אננס אניס שרבט נטול גלוטן,, וטבעוני קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. אם יש לכם אננס, מיץ לימון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו אננס קלוי עם כוכב אניס אננס סורבה, שרבט אננס, ו גלידת אננס דבש (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו מים, סוכר וזרעי אניס לרתיחה בסיר כבד 2 1/2-3 ליטר, תוך ערבוב עד שהסוכר נמס, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים ב Pernod (אם שימוש). סירופ מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
בעוד סירופ מתקרר, לחתוך מספיק אננס לתוך גושים 1 אינץ ' כדי למדוד 5 1/4 כוסות (שארית מילואים לשימוש אחר), ואז purée אננס ב 3 קבוצות בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 1 דקה לכל אצווה. מערבבים פירה ומיץ לימון לתוך סירופ מקורר עד בשילוב היטב, ואז צמרמורת, מכוסה, עד קר מאוד, על 4 שעות.
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 1 שעה.
שרבט יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
בואו לרכך מעט לפני ההגשה.